Search recipes form

Zoeken Recepten

Search recipes form

Zoeken Recepten

Foodieburger met Heinz Tomato Ketchup

Ingrediënten:

1 Aubergine

1 Courgette

1 Ui

400 g Italiaanse pancetta

4 Burgers van 100% rundsvlees (biologisch)

Olijfolie

Rucola slablaadjes

Heinz Tomato Ketchup

  • Porties: 4
  • Bereidingstijd: 25 minuten

Methode:

Snij eerst de aubergine, de courgette en de ui in dunne slierten en gril ze op de BBQ. Bak ondertussen enkele sneetjes Italiaanse pancetta in de oven op 180°C, tot ze onweerstaanbaar knapperig zijn. Wrijf een burger van 100% rundvlees in met een beetje olijfolie en bak 6 à 8 minuten per kant op de bbq, tot hij mooi goudbruin is. Leg de burger op een bedje van gegrilde ui en courgette, werk af met gegrilde aubergine, pittige rucola en krokante pancetta. En last but not least: dresseer rijkelijk met Heinz Tomato Ketchup voor de finishing touch! Impressive!

print