Classic burger

Heinz België | Recepten

 Classic burger
Porties 6
Bereidingstijd
40 minuten
INGREDIËNTEN
Bereidingswijze
INGREDIËNTEN

6 krokante broodjes

75g verse broodkruimels

500g rundergehakt

6 plakjes cheddar kaas

1 ei

tomaten

sla

augurken

Heinz Tomato Ketchup

Heinz Yellow Mustard Mild

1 tl chilipoeder

zwarte peper

Bereidingswijze
1.
Klop het ei los. Doe dit samen met het broodkruim en het chilipoeder in een kom en roer door.
2.
Voeg het gehakt toe aan dit mengsel en voeg zout en peper toe naar smaak. Voor extra smaak kan je wat Heinz Tomato Ketchup toevoegen.
3.
Verdeel het mengsel in gelijke delen en vorm 6 burgers, zet deze 15 minuten in de koelkast.
4.
Grill de burgers 6 tot 8 minuten per kant of tot ze gaar zijn. Leg een plakje kaas op de burgers en grill tot de kaas gesmolten is.
5.
Serveer de burger op het broodje en beleg met tomaat, sla, augurk, Heinz Tomato Ketchup en Heinz Yellow Mustard Mild.