Search recipes form

Zoeken Recepten

Search recipes form

Zoeken Recepten

Couscoussalade met verse kruiden, citroen en noten

Ingrediënten:

200 g couscous (wordt na bereiding ongeveer 500 g)

400 ml kippenbouillon of water

50 g crème fraîche

75 g Heinz [Seriously] Good Mayonaise

2 el olijfolie (15 g)

4 el verse bieslook en peterselie, gehakt

4 el gemengde noten, geroosterd en gehakt (30 g)

geraspte citroenschil

Methode:

Breng de kippenbouillon aan de kook. Meng de kippenbouillon snel met de couscous en dek het geheel af. Laat de couscous 5 minuten staan. Meng wat olijfolie onder de couscous en laat afkoelen. Meng de koude couscous met de Heinz mayonaise, crème fraîche, verse kruiden en geraspte citroen. Breng op smaak met wat peper en zout. Wacht tot het laatste moment met het toevoegen van wat geroosterde noten. Zo blijven ze lekker krokant. Serveer als bijgerecht tijdens de lunch.

 

Op zoek naar meer inspirerende BBQ recepten? Daar hoort satésaus bij! Voor de lekkerste BBQ recepten met Wijko, onze favoriete satésaus, ga je naar: https://www.wijko.nl/Recipes?p=&o=BBQ&s=

print