Veelgestelde vragen

Q. Ik ben op zoek naar een bepaald product in jullie assortiment?

A. Bij onze productinformatie op deze site vind je alle informatie over de producten die wij in Nederland verkopen. Voor specifieke vragen kun je contact opnemen met de Heinz Consumentenservice.

 

Q. Ik ben op zoek naar een product maar kan dit niet in mijn winkel vinden?

A. Sommige winkels hebben nog niet al onze producten in het assortiment. Wil je dat onze producten ook bij jouw winkel verkrijgbaar zijn? Geef dit dan aan bij jouw supermarkt. Voor overige vragen over de verkrijgbaarheid kun je contact opnemen met de Heinz Consumentenservice.

 

Q. Waarom is het Heinz-assortiment in Nederland anders dan in andere landen?

A. Het assortiment verschilt per land, gebaseerd op de wensen en behoeften van de consumenten in het betreffende land. Heinz Tomato Ketchup is overal verkrijgbaar.

  

Q. Hebben jullie leuke gadgets, zoals zitzakken, goodiebags of stickers?

A. We hebben een webshop waar je coole Heinz-gadgets kunt bestellen. Door hier te klikken ga je er meteen naar toe!

 

Q. Hoe kom ik erachter of er gluten, lactose e.d. in jullie producten zitten?

A. Voor specifieke vragen over allergenen kun je contact opnemen met de Heinz Consumentenservice.

 

Q. Hoe bewaar ik mijn Heinz-product?

A. Wij adviseren je om onze producten na opening altijd koel (in de koelkast) te bewaren. Onze Sandwich Spreads, Tomato Ketchups en (koude) sauzen zijn daarna, onder normale omstandigheden, circa 4 weken houdbaar in de koelkast. Dit advies kan alleen gehanteerd worden indien het product op een hygiënische wijze wordt opgeslagen en gebruikt. Dit klinkt misschien een beetje streng maar we streven naar de hoogste kwaliteit als het gaat om onze Heinz-producten.

 

Q. Kan Heinz Tomato Ketchup ook warm gebruikt worden?

A. Absoluut. Het is niet alleen lekker op een tosti of hamburger maar ook heel erg geschikt voor in je soep, pasta of meer.