Search recipes form

Zoeken Recepten

Search recipes form

Zoeken Recepten

Visstoofpotje

Ingrediënten:

3 eetlepels olijfolie

1 ui, gesnipperd

2 teentjes knoflook, geperst

1 rode paprika, in grove stukken

1 groene paprika, in grove stukken

2 tomaten, in partjes

1 courgette, in plakjes

100g gemengde paddenstoelen, in stukjes

375g Heinz Tomato Frito

4 tilapiafilets van 125 gram

0,5 bosje basilicum

  • Porties: 4
  • Bereidingstijd: 30 Minuten

Methode:

Verwarm de olijfolie in een hapjespan en fruit de ui en knoflook zachtjes glazig. Schep de paprika, tomaat, courgette en paddenstoelen erdoor en smoor de groenten 4-6 minuten op een zacht vuur. Roer de tomato frito en room erdoor en breng het geheel aan de kook. Laat de saus 10 minuten zachtjes sudderen. Wrijf de tilapiafilets in met zout en peper en leg ze in de saus. Laat de vis in de saus in 4-6 minuten gaar sudderen. Strooi de basilicumblaadjes erover. Lekker met rijst of pasta.


print