Search recipes form

Zoeken Recepten

Search recipes form

Zoeken Recepten

Penne in Mossel Tomatensaus

Ingrediënten:

300g Honig pasta, bijvoorbeeld penne

3 eetlepels olijfolie

3 rode uien, gesnipperd

2 teentjes knoflook, fijngesnipperd

2 pakken Heinz Tomato Blokjes Naturel

1 krop sla, gewassen

100ml sladressing naturel

2 bakjes voorgekookte mosselen à 150 gram

  • Porties: 4
  • Bereidingstijd: 30 Minuten

Methode:

Kook in ruim water met zout de pasta beetgaar. Verhit de olijfolie in een hapjespan en bak de gesnipperde ui 5 minuten zachtjes glazig. Fruit de fijngehakte knoflook 1 minuut mee. Voeg de Heinz tomatenblokjes toe en laat de saus 10 minuten inkoken. Breng het op smaak met zout en peper. Roer de mosselen door de saus en laat het even meewarmen. Voorkom dat de saus nogmaals gaat koken. Voeg de dressing toe aan de sla en schep het geheel kort om. Giet de pasta af, en verdeel het samen met de mossel-tomatensaus over 4 diepe borden. Serveer de sla apart.


Heinz Tip: Geen knoflook op voorraad? Maak het jezelf gemakkelijk en vervang de traditionele Heinz tomatenblokjes met de Heinz tomatenblokjes met knoflook.


print