Search recipes form

Zoeken Recepten

Search recipes form

Zoeken Recepten

Knapperige Taartjes Met Geitenkaas En Ei

Ingrediënten:

4 plakken pancetta of ontbijtspek

4 plakken (roomboter) bladerdeeg, ontdooid

1 pak Heinz Tomato Blokjes Naturel

100g zachte geitekaas, verkruimeld

4 eieren

1 eetlepel bieslook, fijngeknipt

  • Porties: 4
  • Bereidingstijd: 40 Minuten

Methode:

Verwarm de oven voor op 200 °C. Bak de plakjes spek in een koekenpan zachtjes knapperig. Vet vier lage ovenschaalschaaltjes (doorsnede 10 cm) in. Bekleed elk schaaltje met een plakje bladerdeeg en verdeel de tomatenblokjes en geitenkaas erover. Maal er wat peper boven. Leg de plakjes spek erop en breek in elk schaaltje een ei. Bak de taartjes in de oven 20-25 minuten tot het deeg goudbruin en knapperig is en het ei gestold is. Strooi er bieslook over. Alternatief, je kan er ook een grote taart van maken in een lage taartvorm van 22-24 cm. Bak deze 30-35 minuten.


Heinz Tip: Naast de traditionele Heinz tomatenblokjes, kan je ook de variant met oregano en basilicum gebruiken. Ideaal om de authentieke Italiaanse smaak aan het gerecht te geven.


print