Search recipes form

Zoeken Recepten

Search recipes form

Zoeken Recepten

Aardappelsalade met pancetta

Ingrediënten:

600 gram vastkokende aardappelen

1 eetlepel olijfolie

80 gram pancetta, fijn gesneden

50 gram Roquefort kaas

3 eetlepels Heinz [Seriously] Good Mayonnaise

1 klein handje bladpeterselie, fijn gesneden

Zwarte peper

  • Porties: 4 porties

Methode:

  1. Breng water aan de kook en voeg hieraan een snufje zout toe. Doe de aardappelen in de pan en  laat ze 15-20 minuten sudderen tot ze gaar zijn.
  2. Giet de aardappelen af en snijd de aardappelen horizontaal door de helft, of in kwarten, afhankelijk van de grootte van de aardappelen. Gooi de olie en kruiden over de aardappelen en grill in een grillpan tot ze aan alle kanten verkleurd zijn.
  3. Bak ondertussen de pancetta tot die goudkleurig is. Gooi eventueel vet weg en houd de pancetta warm.
  4. Prak de kaas met een vork fijn, roer dit door de Heinz [Seriously] Good Mayonnaise samen met 1.5 eetlepel water en breng het op smaak met wat vers gemalen zwarte peper.
  5. Stapel de aardappelen op een grote schaal en verdeel hier de kaasmayonaise-dressing over. Strooi voor het serveren nog de peterselie en pancetta hier overheen.

print